Feedback from our clients

Dit is wat onze clienten over ons zeggen

Thank you very much for the wonderful treatment! You’ve got the qi and blood moving well. My shoulder feels great and I’m ready to work.

03/2016 Amaranth Acupuncture PLLC

De behandelingen (acupunctuur) bij Lily werken zo goed voor mij! En Lily is zo lief en zorgzaam en zorgt er echt voor dat je je beter voelt gelijk al door haar aandacht. En de acupunctuur werkt ook echt, bij mij voor mijn spierspanning n.a.v. CVA.

01/2019

I had sudden back pain in addition to chronic neck pain. Lily was able to completely resolve my back pain in one session and reduced my neck pain for days. She is gentle, knowledgeable and compassionate. I highly recommend her.

02/2016 Amaranth Acupuncture PLLC

Ik kom hier erg graag. Rugpijn is ondanks de griep zo’n beetje helemaal weg. Heb geen last meer van urineverlies, wat is dat fijn! Dankzij de acupunctuur heb ik veel meer energie. Kortom….., ik kom hier graag!

03/2019

Ik kwam binnen met vreselijke kiespijn en verliet de praktijk na 1,5 uur pijnloos. Wat een opluchting!

02/2019

Ik kwam hier voor mijn tinnitus waar ik al 10 jaar mee zit. Na een paar behandelingen had ik al een paar uur en later een hele dag geen last! Ongekend na zoveel jaar. Ik voel ook weer energie en zelfvertrouwen. Ik hoop er uiteindelijk vanaf te komen (van de tinnitus).

03/2019

De acupunctuur- en kruidenbehandelingen van Lily hebben mijn gezondheid aanzienlijk verbeterd. Lily is niet alleen uiterst kundig en ervaren maar ook een zeer betrokken therapeut. Jouw weg naar gezondheid is haar missie! Er is veel persoonlijke aandacht en geen haast. Ze is vriendelijk, aandachtig, uiterst professioneel en heeft een goed gevoel voor humor. Ik beveel haar van harte aan!

04/2019

Mijn rug deed grote pijn binnen 10 jaar. De traditionele behandeling hielp mij niet goed. Toen ik naar Amarant Acupunctuur kwam, kreeg ik professioneel behandeling bij Lily. Na het tweede bezoek voel ik me perfect en pijn is voorbij.

04/2019

Had sinds kort last van krachtverlies en pijn in mijn linkerbeen. Lily heeft me 1x behandeld, weg pijn en de kracht komt terug. Het fijne is ook dat Lily altijd precies uitlegt wat er gaat gebeuren in duidelijke taal.

04/2019

Ik kwam bij Lily vanwege stress gerelateerde klachten. Kaakpijn, spastische darmen, hoofdpijn en ook vanwege gebrek aan energie. Nu, na een aantal behandelingen gaat het echt heel veel beter met me. Acupunctuur helpt mij goed. Wat ik fijn vind bij Lily is dat zij heel betrokken is. Ze geeft je persoonlijke aandacht en is oprecht geïnteresseerd. Daarbij is ze vriendelijk, lief en heel belangrijk; ze heeft een heel goed gevoel voor humor. Ik ben erg blijk met haar.

04/2019